• April 20, 2024

Hoe een droge winterhuid te verlichten – Houd de huid de hele tijd gehydrateerd

 

Een droge winterhuid voelt niet alleen ongemakkelijk aan, het is ook slecht voor de algehele gezondheid van ons integumentair systeem. Als onze huid het essentiële vocht mist dat ze nodig heeft, kunnen de huidweefsels vrij gemakkelijk beschadigd raken. Dit leidt tot een snelle voortgang van huidveroudering.

Het is meestal niet moeilijk om uw Philips zoom 16 huid gehydrateerd te houden. Maar tijdens de winter kan deze eenvoudige taak een uitdaging worden. Het ijskoude weer en de koude windstoot kunnen de natuurlijke lipiden op de lagen van onze huid verwijderen. Voeg dat toe aan een aantal hete baden die we vaak nemen tijdens dit seizoen. Onnodig te zeggen dat onze dermis tijdens het winterseizoen zwaar te lijden heeft.

Hieronder volgen enkele van de meest effectieve tips om een droge winterhuid te verlichten:

1. Gebruik een krachtigere vochtinbrengende crème met natuurlijke ingrediënten. Vaker wel dan niet verwijderen agressieve chemicaliën essentiële lipiden. U moet een effectieve vochtinbrengende crème gebruiken met minder agressieve ingrediënten zoals CynergyTK, Phytessence Wakame en Manuka-honing.

CynergyTK is wat je nodig hebt om je huid altijd elastisch te houden. Dit is het ingrediënt dat is gewonnen uit schapenwol. Het bevat functionele keratine, een complex eiwit dat verantwoordelijk is voor de regeneratie van collageen en elastine. Phytessence Wakame, een zeewier uit Japan, kan het verlies van hyaluronzuur helpen voorkomen. Dit zuur is essentieel voor de overdracht van vocht naar collageeneiwitten. Manukahoning is een soort honing die in staat is om de droge huid te verlichten. De verzachtende eigenschappen kunnen dieper in de huid doordringen. Het bevat ook essentiële vitamines en mineralen die gunstig zijn voor de huid.

2. Vaker wel dan niet, wordt de vochtinbrengende crème die u op uw huid aanbrengt, afgewassen. Een manier om vocht vast te houden, is door het product direct na het baden te gebruiken. De poriën van je huid zijn nog open. Dep je huid droog met een katoenen handdoek en masseer vervolgens de moisturizer in.

3. Gebruik geen zeep en andere huidproducten met agressieve chemische ingrediënten. Volgens experts moet de zeep na 30 seconden op je huid worden afgewassen, tenzij je babyzeep gebruikt. De zeep kan gemakkelijk het essentiële vocht in uw dermis verwijderen.

4. Scrub je huid minimaal 2 keer per week. Hierdoor worden de opgehoopte dode huidcellen op het huidoppervlak verwijderd. Dode huidcellen zorgen ervoor dat je dermis er wit en schilferig uitziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *